Vegansk skagenrulle med tångcaviar
Vegansk skagenrulle
1½ dl vatten
1 dl sojamjölk
½ dl sojagrädde
50 g vegetabilisktsmör
1½ dl vetemjöl
No egg-pulver så att det motsvarar 3 ägg.
Fyllning:
Naturell sojayogurt
Tångcaviar
Svartpeppar
Citronpeppar
Färsk dill
Röd lök
Citronsaft
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Koka upp vatten, mjölk, grädde och smör. Vispa ner mjöl, rör tills degen släpper botten och ta kastrullen från plattan. Rör ner lite av no egg-blandningen i taget. Bred ut på bakpappersklädd plåt, grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter till botten puffat upp och fått en ljust gyllene färg. Gör i ordning fyllningen och bre ut den när rullbrödet har svalnat. Rulla ihop skapelsen, skär i stubbar och servera med en fräsch sallad.

Den är inte helt vegetabilisk eftersom den röda tångcaviarn innehåller E120.
E:
För det första är jag inte vegan, utan vegetarian. Dessutom är det en avvägning man får göra vid ätandet av E120 eller inte. Vet veganer som äter E120. Slutligen är det en topping som är helt valfri att sätta på, ingenting som receptet bygger på vill säga.
E; Sopar du fram för fötterna när du är ute och går, och går du runt med ett munskydd för att inte andas in någon insekt också?
åh underbart med någon som inspirerar! jag behöver verkligen ett lyft i min kost, som blivit nästintill obefintlig pga tristess, jag har nästan slutat äta helt och hållet för att det bara är jobbigt. tack tack!
Hej!
Jag läste i ett forum att du behövde hjälp med bloggdesign :) Jag hjälper dig mer än gärna till en billig peng ifall du fortfarande behöver hjälp! maila mig bara.
MVH Petra
Petra du har ingen mail man kan nå dig på?
Ser riktigt lyxigt ut. Men var får man tag i tångcaviar?:S