Praktik på biografen..

Efter en månads frånvaro är det hög tid att skriva något på bloggen. Är förtillfället i Göteborg och utför en fyra veckor lång praktik på den helvegetariska restaurangen Hagabion. Borde lägga upp fler recept, men kommer istället vänta tills jag kommer hem, då kommer ni bland annat få receptet till den godaste lasangen som finns, den är dessutom vegansk. Håller dessutom recensera veggorestaurangerna i Göteborg som jag just nu provar. Åt så sent som ikväll en tofupizza för 40:- på Kellys, Mums! Håll ut så kommer jag snart tillbaka fylld med nyvunnen motivation och inspiration.

Kommentarer
Postat av: Fido

Ser fram emot mumsiga uppdateringar!

2009-02-23 @ 10:20:50
URL: http://veganmage.se
Postat av: rag

Hej! Om du ser det här innan tisdag kväll kan du väl maila mig - jag vill prata om ev radiomedverkan.

2009-02-24 @ 13:44:01
Postat av: Gustaf

Rag: Vilken mail skajag maila till?

2009-02-25 @ 20:16:10
Postat av: SEBBE

Old-corner samarbetar med Jonsborgs gatukök om nytt vegankoncept och fullständiga rättigheter!

NORDENS STÖRSTA VEGANKONCEPT, PREMIÄR LÖRDAG 15:00

Målet är att locka alla sorters människor och för en gångs skull få veganmat accepterad och fri från alla fördomar om att den skulle vara trist och tråkig.



Det är Magnus Börjesson från Jonsborgs-grillen som står bakom konceptet:



-Vi vill ha gäster som är veganer, muslimer, allergiker, köttisar eller bara nyfikna, säger han.

Stället där Magnus enligt egen utsago ska lansera “Sveriges största vegankoncept” är den genuina puben Old Corner i Gamlestaden i Göteborg.



På den mycket traditionella menyn hittar man pizzor med fyllning som tzay, kebab, chorizo och andra sorters korvar. Även traditionella varianter som Bolognese och Calzone finns att välja emellan.



Det finns en mängd olika pastarätter samt kolgrillad stek med klyftpotatis och bea-sås och andra klassiska a la carte-rätter. Till efterrätt kan man smälla i sig en Banana split eller “världens starkaste chips”.

2009-03-06 @ 01:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0